A+ R A-

Vervolg & aanpassingen op de Coronamaatregelen van 21-04-2020

Naar aanleiding van de persconferentie van 21 april 2020 en het resultaat van ons interne onderzoek naar de financiële consequenties, informeren wij u middels deze brief.

 

Stand van zaken betreffende de trainingen:

 

Er is door de overheid besloten tot een versoepeling van de sportmaatregelen, te weten:

  • kinderen t/m 12 jaar: sporten in groepsverband mag in de buitenlucht, maar zonder fysiek contact.
  • kinderen vanaf 12 jaar: sporten in groepsverband mag in de buitenlucht, mits op 1,5 meter afstand,.

Onze trainers en trainsters zijn volop bezig om hiervoor mogelijkheden te creëren en trainingsvormen voor te bereiden. Het doel is om na de meivakantie deze trainingen aan te bieden voor onze leden in deze leeftijdscategorieën. Zodra er meer details bekend zijn over hoe, wat en wanneer, laten de trainsters dat via de gebruikelijke kanalen WhatsApp of e-mail aan u weten.

 

Contributie sportgelden:

 

Ons uitgangspunt vanuit ons vorig schrijven hebben we iets aangepast:

 

Wij willen de financiële consequenties zo eerlijk mogelijk verdelen over onze leden, train(st)ers en vrijwilligers”. Waarbij wij tegemoet willen komen aan diegenen die financieel zijn getroffen door de coronamaatregelen.

 

Dit betekent voor u het volgende:

  • Op basis van de uitkomsten van ons onderzoek (financiële verplichtingen) en het advies van de KNGU realiseren wij de korting op de contributie voor de maand april  en mei 2020 voor diegenen die de normale contributie niet meer kunnen betalen. Voor hen bieden wij de mogelijkheid om 15% korting te ontvangen over deze maanden. Hiervoor dient u via de mail een verzoek in te dienen. U kunt dit verzoek voor uiterlijk 11 mei 2020 mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  De korting zal vervolgens in één van de volgende maanden worden verrekend.

Na de persconferentie van juni zullen wij de zaak opnieuw bekijken.

  • Ouders, verzorgers, leden die door de Coronacrisis in financiële problemen gekomen zijn en de contributie helemaal niet kunnen betalen, verwijzen wij nogmaals naar het Jeugdfondssport of het Kamper Krachtfonds ondersteuning. Door deze fondsen kan u uw lidmaatschap behouden. Voor de zakelijke kant verwijzen we voor financiële ondersteuning naar regelingen van de Overheid.: Klik hier voor de link van Gemeente KampenOverheid (overzicht regelingen via het KvK): Klik hier voor regelingen via het KvK

Onze insteek is nog steeds om zorgvuldig om te gaan met zowel de gelden van onze leden als de inkomsten van onze trainers en vrijwilligers. Wij hopen dat u begrijpt dat deze besluiten niet altijd even makkelijk zijn om te nemen. Dit omdat de besluiten die wij maken voor alle onze leden op de juiste en eerlijke manier uit moeten pakken.

 

Wij hopen dat wij als bestuur de juiste maatregelen hebben genomen voor nu. Samen kunnen we elkaar helpen in deze tijd van zorg en afstandelijkheid.

 

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar! En hopelijk kunnen onze jongste en jonge leden na de meivakantie weer aan de slag met trainen. In welke vorm dan ook. 

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Bestuur CGV Wilhelmina

 

Sponsoren

Reinier Tweewielerhoek
MDV Keukenmontage