A+ R A-

contributie sportgelden CGV Wilhelmina i.v.m. de Coronamaatregelen

Beste (ouders, verzorgers van) leden,

 

Vanuit het bestuur van Wilhelmina zijn we de financiële consequenties door de Coronavirusmaatregelen aan het onderzoeken.

Wel hebben wij als bestuur in deze moeilijke tijd het volgende als uitgangspunt genomen:

 

Wij willen proberen de financiële consequenties zo eerlijk mogelijk te verdelen over onze leden, train(st)ers en vrijwilligers”.

 

Dit betekent voor u het volgende:

  • De contributie voor de maand maart 2020 wordt binnenkort volledig gefactureerd. Wilhelmina factureert de contributie achteraf. Zo kunnen de reeds gemaakte kosten zoals: huur, salaris trainsters, etc gewoon worden betaald. Voor de komende maanden waarin geen lessen meer plaatsvinden, zal er een gereduceerd tarief gehanteerd worden. Dit om in ieder geval de vaste lasten te kunnen bekostigen. De hoogte van de korting op de contributie is nog in onderzoek en zal binnenkort bekend worden gemaakt.
  • Ouders, verzorgers, leden die door de Coronacrisis in financiële problemen gekomen zijn en de contributie niet (meer) kunnen betalen, verwijzen wij naar mogelijke aanspraak op het gemeentefonds voor ondersteuning. Voor de zakelijke kant verwijzen we voor financiële ondersteuning naar regelingen van de Overheid. (Gemeentefonds: Klik hier voor de link van Gemeente KampenOverheid (overzicht regelingen via het KvK): Klik hier voor regelingen via het KvK

 

Wij hopen hiermee zorgvuldig om te gaan met zowel de gelden van onze leden als de inkomsten van onze trainers en vrijwilligers.

 

Zorg in deze moeilijke tijd goed voor jezelf en voor elkaar!

 

 

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Bestuur CGV Wilhelmina

Sponsoren

Fysiotherapie West
Klusbedrijf de Lange